Imprimare
 

Societatea românească este  în continuă schimbare. Tineri şi vârstnici, copii şi părinţi găsim în aceste vremuri dificile un sprijin în educaţia universitară pentru a ne fi mai bine în ziua de mâine. Datoria noastră de dascăli, este de a oferi calitatea educaţională şi morală care să permită progresul individului şi prin acesta al întregii societăţi.

Şcoala de inginerie electrică târgovişteană, încă tânără, reuşeşte să crească, trainic lângă universităţile tradiţionale. Eu cred în această şcoală, în studenţii săi, în generaţiile care au reuşit să învingă greutăţile vremurilor şi să ne facă cinste. Dar mai mult decât orice, cred în corpul profesoral care şi-a dovedit şi îşi va dovedi valoarea în anii care vor veni.

Henri-George COANDA

Alegeti FIEETI

  • cea mai bună facultate din UVT din punct de vedere al cercetării ştiinţifice pentru anul 2008;
  • acoperă toate ciclurile universitare – licenţă, masterat, doctorat;
  • 5 specializări de licenţă acreditate, 5 specializări de mastert acreditate
  • conducere de doctorat (IOSUD) în inginerie electrică;

citeste mai mult

Misiunea Universitatii Valahia

Universitatea “Valahia” din Târgovişte formează specialişti foarte bine pregătiţi profesional în conformitate cu cerinţele actuale ale pieţei forţei de muncă din România şi din statele Uniunii Europene, promovând un ansamblu de valori bazat pe solidaritate, nediscriminare, echitate, obiectivitate ştiinţifică, creativitate si dinamism. citeste mai mult

Noutati
  • Loading
Pause
Powered by TGVwebdesign web development web design